A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Polacsek 970*250
acapella 300×300

DAVIS VÉRSZEMET KAPOTT

finn wellness 640*360

Fotón: Vernon Davis TE, San Francisco 49ers

Így nem csoda, hogy az NFC Nyugati divízióját valószínûleg megnyerõ San Francisco 49ers TE-je is új szerzõdést szeretne – lehetõleg olyat, mint amilyet Gates kapott a Bolts-tól.

Ugyan kizárt dolog, hogy Vernon Davis fog annyit kapni, mint a Chargers hatszoros Pro Bowler támadója, de kétségtelen, hogy fontos szerepet tölt be csapatánál. Davis eléggé szûkszavúan nyilatkozik leendõ szerzõdésérõl, de biztos, hogy olyan szerzõdést fog neki ajánlani a csapat, amellyel magához láncolj a tight endet még jó pár évre, hiszen Alex Smith-nek szüksége van egy olyan játékosra, aki nagy gondot okoz az ellenfél linebackerei számára.

Mikor szóba kerül, hogy miben lesz más a 2010-es 49ers, mint az eddigiekben, a csapat vezetõi általában azt mondják, hogy Davis egyéni és különleges szerepet fog kapni. Ha valaki lesz olyan szerencsés, hogy kijut a londoni Broncos-49ers meccsre, akár maga is megbizonyosodhat majd Davis képességeirõl.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások