A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Perfect Look 970*250
Praktiker 300*300

ÚJABB QB SZERZÕDÉS!

Acapella 640×480

Fotón: Jimmy Clausen QB, Carolina Panthers

Az utóbbi hetekben nem sokat hallhattunk arról, hogy mi lesz az újonc QB sorsa, néhányan arra tippeltek, hogy holdoutként fog végzõdni a dolog, néhányan pedig abban reménykedtek, hogy még idõben megegyezésre jut a két fél és Clausen ott lesz az edzõtáborban.

Nos, a helyzet az, hogy a Carolina Panthers és Clausen megkötötték a szerzõdést, a QB ott lesz az edzéseken. Azonban tévedés ne essék: nem lesz azonnal az elsõ számú irányító. Jelen pillanatban szinte biztos, hogy a kezdõ QB Matt Moore lesz, aki évekig szolgált Jake Delhomme cseréjeként. Tavaly a szezon végén megmutatta mire is képes és az idén tavasszal tartott edzéseken végig az elsõ számú csapattal gyakorolt. Ha az edzõtáborban is tartja a szintet, akkor biztos, hogy õ lesz a No. 1 irányító a szezon kezdetekor. Ha más csapat draftolta volna a második körben, akkor könnyen lehetne akár kezdõ is, azonban John Fox sosem volt híve az újonc irányítók pályára küldésének.

Jelenleg úgy tûnik, hogy Hunter Calntwell lesz Moore cseréje, de az edzõtáborban valószínûleg Tony Pike és Clausen is megpróbálja majd õt kiszorítani a posztról. Adam Schefter, az ESPN munkatársa szerint Clausennel egy négy évre szóló, 6,3 millió dolláros szerzõdést kötöttek, melybõl mindössze 2,533 millió dollárt kaphat kézhez garantáltan a QB, így idén az újonc több, mint 3 millió dollárt tehet zsebre.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások