A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Gancia 970*250
Heszperidák 300*300

VÁLASZT AKAR A BENGALS

acapella 640×480

Fotón: Terrell Owens WR 

A Cincinnatinek az lenne az érdeke, hogy hamar tetõ alá hozza a megállapodást. Meg is tették elsõ ajánlatukat hétfõn, jelentette a Cincinnati Enquirer újságírója. Most már csak várni kell, bár a csapat azt reméli, hogy a következõ 48 órában – vagyis míg meg nem kezdõdik az edzõtábor – választ is kapnak. Ennek csak Owens ára szabhat határt.

„Oka van annak, amiért a Rams kiszállt a T. O.-ért folytatott licitbõl, méghozzá az, hogy a kért összeg továbbra sem ment lejjebb” – írja az újság.

A Bengals viszont szereti elkapókra pazarolni a pénzét, úgyhogy igazán kaphatnának egy kis kedvezményt Owens-re. A tigriscsíkosak tavaly nem kevesebb, mint 10 millió dollárt költöttek Laveranues Coles-ra, de Antonio Bryantre is hatalmas pénzt áldoztak. Ha megadnák Owens-nek az 5 millió feletti összeget, akkor könnyen lehet, hogy jó pénzt adnának valami rosszért cserébe.

A friss hírek szerint a felek nyélbe ütötték a megegyezést, Owens immáron egyike Cincinnati szelídíthetetlen tigriseinek.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások