A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Gancia 970*250
Praktiker 300*300

A HATÁS NEM MARAD EL – 3. RÉSZ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brodney Pool S, New York Jets

Brodney Pool (S) – New York Jets 

Rex Ryan edzõ úgy nyilatkozott, amikor Poolról kérdezték, hogy kifejezett esélyt lát rá, hogy elnyerje a – Kerry Rhodes Cardinals-hoz történõ csatlakozásával megüresedett – kezdõ free safety posztját. Az egykori clevelandi játékos ezzel a liga egyik legjobb secondary-jéhez csatlakozna.

„Ott lesz a legjobb védelemben, ráadásul kezdõként, tehát úgy gondolom, hogy nagy hatással lesz majd a csapat teljesítményére is. Rengeteg lehetõség rejlik benne és hiszem, hogy sokat fogunk majd neki köszönni” – nyilatkozta Ryan.

Fred Robbins (DT) – St. Louis Rams

Bár a 33 éves Robbins már 11. NFL idényét kezdi, a Rams vezetõi szerint még mindig nagy játékokra képes. Tény, hogyha a szezon holnap kezdõdne, õ vonulna kezdõként a pályára. Steve Spagnuolo-nak ugyanis tetszik az a vezetõkészség, amit Robbins tud nyújtani a fiatal st. louis-i játékosállománynak.

Patrick Robinson (CB) – New Orleans Saints

Jabari Greer és Tracy Porter meglehetõsen erõs párosítása volt a Saints tavalyi CB-inek, így a bajnokok védelme kissé visszaesett, amíg Greer – 7 héten át – sérvvel, Porter pedig – 4 héten át – térdsérüléssel bajlódott. Hogy egy esetleges hasonló szituációra felkészüljön a New Orleans a draft 1. körének utolsó választási jogát a secondary erõsítésére, tehát Robinson megszerzésére használta.

„Tetszik, hogy tud futni és a méretével, valamint a labdakezelésével is meg vagyok elégedve” – mondta Sean Payton az újonc cornerbackrõl.

Lito Sheppard (CB) – Minnesota Vikings

Mivel Cedric Griffint szalagszakadása meggátolja abban, hogy ott legyen, amikor az edzõtáborok elindulnak, a volt philadelphiai CB fog küzdeni a helyéért.

„Örülök, hogy soraink között tudhatjuk Litot, meg lesz az esélye bizonyítani” – mondta Brad Childress.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások