A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Lufi 970*250
Újház 300*300

KI ÉR ODA UTOLSÓNAK?

acapella 640×480

Fotón: Tory Holt WR, New England Patriots

A New England edzõtábora alatt minden bizonnyal az eme poszton folyó harcot követi majd a legtöbb érdeklõdõ, ugyanis egy csapatnak hat, de legfeljebb hét WR-rel érdemes nekiindulnia a szezonnak.

Bár Wes Welker egészségétõl is sok minden függ – aki talán még a szezonnyitóra sem jön rendbe –, elég nagy meggondolatlanság lenne épp õt lehagyni a rosterrõl. Ahogy Welker, úgy Randy Moss posztja is biztosnak mondható, bár az is szinte lehetetlennek tûnik, hogy a 2009-es drafton választott, igazán ígéretes Brandon Tate-tõl, vagy Julian Edelmantõl, esetleg a 2010-es 3. körös Taylor Price-tól válik meg a bostoni klub. Rajtuk kívül pedig még olyan nevek szerepelnek a Pats játékosállományában, mint Torry Holt, Sam Aiken, David Patten, vagy Matthew Slater.

Egy csapathoz közel álló forrásunk szerint Holt, aki az OTÁ-kon többnyire a kezdõcsapattal edzett, valamint a speciális csapategység ásza, Aiken lesz a két jelölt, aki megvívhat a fennmaradó helyért, amennyiben a Patriots hat és nem hét elkapóval indul az idénynek. Mindenesetre nem lesz könnyû eldönteni, ki menjen és ki maradjon, fõleg ha Welker felépül az elsõ hétre.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások