A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Acapella 970×250
Roche 300*300

BENNETT TOVÁBBRA SEM NYUGSZIK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Martellus Bennett TE, Dallas Cowboys

„Ezek a képek már négy éve készültek és a tudtom, valamint beleegyezésem nélkül kerültek ki az internetre. Tudom, hogy ez teljesen megengedhetetlen, úgyhogy elnézést kérek értük. Bocsánatot kérek a ligától is, amiért szégyenkezésre késztetem õket” – állt Bennett nyilatkozatában.

A fotók a teljesen meztelen Bennettet ábrázolják, amint a tükör elõtt állva készít képeket saját magáról. Minden valószínûség szerint a képek egy volt barátnõ útján kerültek ki a világhálóra.

A Dallas Cowboys nem nyilatkozott arról, hogy szándékukban áll-e valamit kezdeni az üggyel kapcsolatban, de Wade Phillips egyszer azt mondta, hogy a csapat megbünteti azon játékosait, akiknek a viselkedése rossz fényt vet a dallas-i klubra.

Bennettnek korántsem ez az elsõ botránya. Még a hónap elején egy videót tett fel magáról, amelyen álszakállal szerepelt és Osama bin Ladennek adta ki magát. Ezt megelõzõen pedig csapattársával, Vince Younggal keveredett parázs vitába egy sztriptíz bárban. De azt se hagyjuk ki, amikor kutyát akart fogyasztani egy kínai étteremben.

Bennett mindenesetre le tudja kötni magát akkor is, amikor – jelenleg épp sérülés miatt – nem tud pályára lépni.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások