A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Lufi 970*250
EfEf 300*300

A HATÁS NEM MARAD EL – 2. RÉSZ

Acapella 640×480

Fotón: Thomas Jones RB, Kansas City Chiefs

Jermaine Gresham (TE) – Cincinnati Bengals

Bár Gresham az egész 2009-es idényt kihagyni kényszerült, térdsérülése miatt, a Bengals edzõi hamar kijelentették, hogy ráosztanák az kezdõ TE posztot, amint az lehetségessé válik.

„Különleges képességei vannak. Nagy, gyors, erõs, biztos kézzel fogja a labdát és nem tér ki az ütközések elõl sem. Szóval minden megvan benne, ami csak kell” – mondta az újoncról Marvin Lewis edzõ.

Thomas Jones (RB) – Kansas City Chiefs

Amint egy futó betölti a 30. életévét, már nem sok mindenre számíthat azon kívül, hogy a kispadon üldögél. Jones viszont két 1 000 yard fölötti szezont is produkált (1 312 és 1 402), miután átlépte a harmadik x-et. Teljesítménye ellenére a Jets engedte kicsúszni kezei közül a futót.

„Nagyszerû szezont zárt tavaly. Úgy teljesít, mint egy gép” – mondta az RB-rõl a Chiefs vezetõedzõje, Todd Haley, majd hozzáfûzte: „Fenn akar lenni a pályán és csinálni a dolgát.”

Gerald McCoy (DT) – Tampa Bay Buccaneers

A Bucs az Oklahoma egy másik kiválóságát hozta el a draft harmadik körében, mert úgy gondolták a tackle lehet a kapocs, ami egybefogja a védelmüket.

„Megvannak az adottságai, hogy vezesse a védelmet és hogy hozzásegítse a csapatot ahhoz a dominanciához, amit már régen várunk. Az a típusú játékos, akire az ellenfeleknek is külön figyelniük kell, sõt akár külön taktikákkal készülniük ellene” – mondta Raheem Morris edzõ.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások