A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Roche 970*250
Stihl 300*300

A HATÁS NEM MARAD EL – 1. RÉSZ

acapella 640×480

Fotón: Anquan Boldin WR, Baltimore Ravens

Dunta Robinson (CB) – Atlanta Falcons

A Falcons tavaly 55 olyan elkapást engedett az ellenfeleinek, amibõl azok 20 vagy annál több yardot szereztek, ráadásul 8-at egyenesen az endzone-ig vittek. Részben ennek is köszönhetõ, hogy a 2008-as idény 11-5-ös mutatóval rendelkezõ playoff csapata 2009-re 9-7-es mutatóval zárta a szezont. Ezért is hozták Atlantába, az elõtte 6 évig Houstonban játszó Robinsont, akinek kemény játéka nagy segítséget jelent majd a Sólymoknak.

„Dunta nagyon hatékony cornere a ligának” – nyilatkozta Mike Smith edzõ, majd hozzátette: „Olyan srác, aki mindkét szélen tud játszani és a pálya minden részén fel tudja venni a harcot az emberével. Sõt nickel formációban és elkapóként is játszott már. Ez a fajta flexibilitás az, ami Brian VanGordernek (védelmi koordinátor) és segítõinek kell, hogy felrázzák a védelmet a 2009-es álmukból.

Anquan Boldin (WR) – Baltimore Ravens

Miután már épp elég idõt töltött el másodhegedûsként a Cardinals-ban, Boldin minden bizonnyal elsõ számú elkapóként futhat majd ki a baltimore-i öltözõbõl, még egy olyan feljavított elkapói gárdában is, amelyben nem kisebb nevek szerepelnek, mint mondjuk Donte’ Stallworth-é.

„Boldin tökéletesen beillik a Ravens-be. Okosan és keményen játszik” – mondta John Harbaugh.

Ted Ginn (WR) – San Francisco 49ers

A Dolphins 2007-es elsõ körös pickje nem jelentett igazán nagy veszélyt Miamiban, mint elkapó és visszahordó. Brandon Marshall megszerzésével viszont arra kényszerültek, hogy túladjanak Ginn-en.

A 49-esek edzõje, Mike Singletary szerint Ginn hatékony lehet a frisco-i csapat támadósorában: „Jelentõsen hozzájárulhat támadóink sikerességéhez már azzal is, ha csupán tovább fejleszti képességeit és azon lesz, hogy igazi elkapó legyen belõle, ne csak egy valaki a special teambõl.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások