A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Henkel 970*250
M-gel 300*300

MAWAE: 18 MECCS? MIÉRT JÓ AZ NEKÜNK?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Kevin Mawae

Mawae a következõket mondta az ESPN Radio-n: „Két plusz meccset akartok a szezon végére? Miért jó ez nekünk?” Alapvetõen Mawae abban hisz, hogy ha a játékosok további sérülések veszélyeinek teszik ki magukat, ha évente 2 meccsel hosszabb lesz az alapszakasz, akkor a tulajdonosoknak ezt úgy kellene alakítaniuk, hogy a játékosoknak is megérje. Mawae így folytatta: „Kicsit bonyolultabb annál, mint hogy kijelentjük, elveszünk két meccset az elõszezonból, és az alapszakasz végéhez illesztjük. Vannak egészségi és biztonsági kérdések, amelyek a játékosok szempontjából a legnagyobb aggodalmat keltõ pontok. Tehát ha 18 meccset kértek, mutassatok is valamit.”

A Mike and Mike in the Morning címû mûsorban adott interjúban Mawae arról beszélt, hogy a Szövetség nyitott a növekedési hormon kiszûrésére szolgáló tesztek használatával kapcsolatban, de megkérdõjelezte a jelenleg létezõ tesztek megbízhatóságát: „Mindenféle tesztelésre készen állunk, ami a játék tisztaságát biztosítja az NFL-ben. Nem ellenezzük a teszteket, amennyiben azok használhatók, nem kifogásolhatók. Most úgy érezzük, nem ez a helyzet. Nem ellenezzük a HGH kiszûrésére szolgáló tesztelést, csak a legéletképesebb tesztet akarjuk.”

Saját helyzetérõl beszélve a center elmondta, már nem biztos abban, hogy azért vonakodnak leigazolni õt a csapatok, mert õ a Szövetség elnöke. A 39 éves Mawae, aki tavaly a Tennessee Titans színeiben mind a 16 meccsen kezdõ volt, korábban arra utalt, hogy azért nem kap szerzõdés-ajánlatokat, mert büntetni akarják õt a Szövetségben betöltött szerepe miatt. Most azt mondja, ha egy center megsérül, azonnal érkeznek majd a hívások: „Most úgy tûnhet, Kevin Mawae vinnyog, megõrült, neki vége, és kapaszkodni próbál. De a szezon közepén lesz néhány csapat, amelyeknek nagyobb szükségük lesz rám, mint nekem rájuk.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások