A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Linea 970*250
Heszperidák 300*300

BRYANT NEM LESZ CSICSKA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Dez Bryant WR, Dallas Cowboys

Az ESPNDallas.com szerint vasárnap Roy Williams WR odaadta a vállvédõjét Brayntnek, aki visszautasította, hogy hurcolja. Az újonc elkapó azt mondta: „Nem teszem meg. Úgy érzem, azért draftoltak, hogy futballt játsszak, nem pedig azért, hogy egy másik játékos vállvédõjét hordozzam.”

Bryant azt mondja, ez nem azért van, mert úgy érzi, 1. körös draftolása miatt egy NFL-es hagyomány fölött állna. Szerinte ez arról szól, nem fogja tûrni, hogy rosszul bánjanak vele. A WR elmondta: „Ha szabadügynök lettem volna, ugyanez lenne a helyzet. Egyszerûen csak úgy érzem, azért vagyok itt, hogy futballt játsszak. Azért vagyok itt, hogy segítsek bajnokságot nyerni, nem azért, hogy mások vállvédõjét hordozzam. Ezt nem tiszteletlenségbõl mondom.”

Williams úgy gondolja, Bryant hibázott, amikor visszautasította a feladatot: „Ezen mindenkinek túl kell esni. Nekem is végig kellett csinálni. Nem számít, hogy az 1., vagy a 7.000. helyen keltél el, újoncként akkor is meg kell tenned bizonyos dolgokat. Én vállvédõket cipeltem. Vacsorákat fizettem. Ebédeket fizettem. Mindent megtettem, amit kellett, mert nem akartam kívülálló lenni.”

Habár a Cowboys döntése, hogy draftolják Bryantet, sokak szerint annak a jele, hogy nincsenek elragadtatva Williams teljesítményétõl, mindkét elkapó kitartóan ragaszkodott hozzá, hogy nincs köztük ellenségeskedés. Nos, úgy tûnik, ez az egyetértés és egység az edzõtáborban két napig tartott.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások