A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Lufi 300*300

TITÁNBÓL TRÓJAI

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Kennedy Pola

Jeff Fisher, a Titánok fõedzõje, aki korábban éppen a Trojans játékosa volt, elmondta, a USC mestere, Lane Kiffin nem beszélt vele az ügyletrõl. Fisher azt is furcsának találta, hogy Pola csak idén januárban került a Tennessee-hez. „Nagyon csalódott vagyok amiatt, ahogy Lane Kiffin kezelte ezt a szituációt. Ilyen helyzetekben az a bevált szokás, hogy az érdeklõdõ csapat részérõl a fõedzõ vagy egy igazgató udvariassági beszélgetés keretében tájékoztatást ad a terveikrõl” – vallott az érzéseirõl Fisher.

„Mindez azt mutatja, hogy Kiffin nem profi szemléletû tréner. Miután Polától megtudtam, hogy elhagyja az együttest, Kiffin csak egy üzenetet hagyott a rögzítõmön. Ezt nem így kell csinálni” – nyilatkozta Fisher. Kiffin nem tagadja, hogy némileg megsértette a szokásjogot. „Azóta már beszéltem Jeff Fisherrel, és elismerem, volt némi zavar az idõzítésben. Azt viszont neki kell elismernie, hogy Kennedy részére egy nagyszerû feladat és komoly elõrelépési lehetõség” – mesélte Kiffin.

Szombaton az is napvilágot látott, hogy a USC támadó koordinátori pozíciója elõször a Minnesota running back edzõjének, Eric Bieniemy számára lett felajánlva. Bieniemy azonban rögtön tájékoztatta az esetrõl Brad Childress fõedzõt, és leszögezte, õ a Vikings-nál kíván maradni. „Miután beszéltem Braddel, egyértelmûvé vált, ezzel a menedzsmenttel és tulajdonosi körrel kell maradnom, számomra ez a jó hely, és ez a jó állás” – vallotta be Bieniemy.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások