A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Újház 970*250
Köki 300*300

ÓRIÁS BULLUCK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Keith Bulluck LB, New York Giants

Bulluck eddig 10 esztendõt töltött el a ligában, valamennyit a Tennessee együttesénél. A védõ nemrég tért vissza egy keresztszalag-szakadás utáni lábadozásból, de a Giants-nál elvégzett orvosi vizsgálatokat eredményesen teljesítette. A korábbi Pro Bowlerrõl már egy ideje lehetett tudni, hogy elhagyja eddigi egyetlen csapatát, és a Giants mellett a Cardinals is érdeklõdött iránta. Bulluck döntését valószínûleg az is befolyásolta, hogy New York államban, a New Meadowlands arénától 25 mérföldre nõtt fel.

A játékos ügynöke, Gary Wichard szerint a Tennessee semmi érdeklõdést nem mutatott a linebacker irányába. „Hívtam õket, hagytam üzenetet is, de sose hívtak vissza. Amikor Keith kilépett a Titans komplexumából, tudta, hogy ennyi volt Nashville-ben. De most alig várja, hogy csatlakozzon a new yorkiakhoz, és újra bizonyíthasson” – mesélte Wichard.

Bulluck 157 meccsen szerepelt a Titans színeiben, ezalatt 18 sacket és 19 interceptiont mutatott be, emellett a 2003-as évet követõen Pro Bowlig jutott. „Sokat láttam már az évek során. Láttam olyat, hogy kulcsjátékosokat enged el a klub. Így aztán már évek óta felkészültem erre a pillanatra, tudtam, hogy az én idõm is le fog járni. Mindenesetre hálás vagyok a Tennessee-nek azért, amiért náluk játszhattam annyi éven át” – nyilatkozta a linebacker.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások