A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Újház 970*250
Tesa 300*300

ATLANTAI KÖRKÉP

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Sean Watherspoon LB, Atlanta Falcons

Szerzõdtetni kell Sean Weatherspoont! Bár eddig mindössze a Dallas egyezett meg az idei elsõkörös pickjével, Dez Bryanttel, de a nyugodt szezonkezdéshez elkerülhetetlen kontraktussal ellátni a Missouriból érkezõ linebackert. Az idei játékosbörze 19. választottja az idei holtszezonban eddig igen jó benyomást tett, és az edzõi több poszton is bevethetõ játékost faragtak belõle. Emiatt, és a rutintalansága okán is, fontos volna, hogy a védõ az esetlegesen elhúzódó tárgyalások miatt nem szalassza el az edzõtábor elsõ napjait.

Kik lábadoznak sérülésbõl? Jelenleg három kulcsjátékos található a maródiak listáján. A tavalyi elsõkörös választottra, Peria Jerry-re (DT) fontos szerep várna a védõfal közepén. Harry Douglas (WR) a csapat hármas számú elkapójának számít, de esélye van arra, hogy megszerezze a második pozíciót. Slot receiverként a passzjátékban komolyan támaszkodhatnak rá akkor, ha a sérülését követõen képes lesz visszanyerni azt a formát, amit a 2008-as újoncidényében mutatott. Brian Williams (CB) a kezdõ bal oldali corner volt, és ha felgyógyul, Dunta Robinson mellett elfoglalhatja az õt megilletõ helyet.

Hogyan állnak az eltiltottak? Quinn Ojinnaka (OG) egymeccses, Robert James (LB) pedig négymeccses eltiltással nézhet szembe. Ugyancsak kulcskérdés, hogy a kezdõ defensive tackle, Jonathan Babineaux játékjogát a drogvétsége okán mennyi idõre függesztik fel. A védõ jelenleg próbaidejét tölti, és már pénzbüntetést is róttak ki rá.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások