A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Köki 970*250
acapella 300×300

A RAVENS A CSÚCSRA TÖR

finn wellness 640*360

Fotón: Marc Bulger QB, Baltimore Ravens

Az évi 3,8 millió dolláros gázsiért Bulger segíteni szándékozik Flaccónak, de nem kívánja túllépni a saját szerepét. „Nem akarok az a srác lenni, aki idejön, azt gondolja, hogy tud mindent, és túl nagy terhet tesz Joe-ra. Hagyni fogom, hogy õ mérje fel, és mondja meg nekem, hogy miben szeretne rám támaszkodni. Nekem nagyszerû mentorom volt Kurt Warner személyében, aki sokat segített, amikor õ volt a backupom. Remélem, Joe is hasonlóan számít majd rám” – osztotta meg véleményét Bulger.

Ugyanakkor a harmadik számú irányító személye még nem tisztázott. A pozícióért Troy Smith és John Beck küzd egymással, akik egymással és Flaccóval is kiváló viszonyt ápolnak. Tavaly õk hárman alkották a gárda irányító csapatát, és Flacco reményét fejezte ki, hogy ez idén sem fog változni: „Ha az öltözõben feszültség tapasztalható, akkor az zavarja a játékosokat abban, hogy a legjobbjukat nyújtsák hétrõl hétre.”

A tavalyi trió után sokakat meglepett, hogy Bulgert is leigazolta a Ravens. Bár a baltimore-i klub több alkalommal is megjegyezte, hogy a rosterükben vannak még gyenge pontok, és annak is hangot adtak, hogy tapasztalt irányítót szeretnének tudni az elsõ számú karmester mögött, mivel Beck és Smith összesen hat kezdést tud felmutatni. Ismeretes, hogy Joe Flacco két éve ragadta magához az irányító posztot, amikor Troy Smith és Kyle Boller is megsérült.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások