A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Acapella 970×250
Becmol 300×300

TOP 3 FRISCÓBÓL

Acapella 640×480

Fotón: Patrick Willis ILB, San Francisco 49ers

Patrick Willis kapcsán valószínûleg nincs ember, aki felháborodna azon, hogy ma õt tartják a 49ers legjobbjának. A belsõ linebacker pozícióban talán az egész ligában nem találunk nála különbet, de ezen azért lehetne polemizálni. Ugyanakkor tény, hogy Willis még mindig nagyon fiatal, így még mindig fejlõdõképes. Az eddigi három idénye során még nem hagyott ki meccset, és 48 találkozón 9 sack mellett 467 szerelést mutatott be. A számok önmagukért beszélnek.

A friscói egylet ezüstérmes helyére jó eséllyel pályázhat Frank Gore. Igazából nehéz pontosan meghatározni, hogy a kiváló futó hol helyezkedik el a liga elit running backjei között, de az elsõ 5-6-ba biztosan beférne. Valahol azt a szintet üti meg, amit Maurice Drew-Jones (Jacksonville) vagy DeAngelo Williams (Carolina) képvisel. Gore tavalyi statisztikái is impozánsak. 14 összecsapáson 1.120 futott és 406 elkapott yard. Ebbõl is láthatjuk, nem kerül rossz helyre a képzeletbeli ezüstérem.

A dobogó harmadik fokára a tight end, Vernon Davis állhat fel. A 26 éves játékos a teljes értékû tight end prototípusa. Persze lehet hallani hangokat arról, hogy a tavalyi szezonja meglehetõsen szerencsésen alakult, ám nem kételkedhetünk benne, hogy a posztján a liga legjobbjai között a helye. A tight endek közül 2009-ben holtversenyben a legtöbb elkapott touchdownnal büszkélkedhetett (13), és a 965 elkapott yardja is elismerésre méltó teljesítmény.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások