A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Praktiker 970*250
Praktiker 300*300

GYÛLNEK A JAGUÁROK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Municipal Stadium, Jacksonville

Pedig egy ideje már arról lehetett hallani, hogy a Jacksonville egy blackoutra van attól, hogy Los Angeles-be, Londonba, vagy akár a Plútóra költözzön. A tavaszi és nyári jegy- és bérleteladások viszont arról tanúskodnak, hogy a rajongók egyre inkább újra magukénak érzik a csapatot, és nagy számban visszatérnek az arénába. Tony Boselli, a Jaguars ötszörös Pro Bowl választott tackle-je így vélekedik minderrõl: „Jacksonville városa nagyra tartja, hogy felkerült az NFL térképére. Igaz, a tavalyi év nem volt túl jó.”

A város, a környék vezetõi és maguk a játékosok is megérezték, hogy ez nem mehet tovább, és az összefogásuk gyorsan eredményeket hozott. Több szurkolócsalogató programjukat követõen a tavalyi bérletesek 90 százalékát sikerült megtartani, akikhez 12.500 új bérlettulajdonos is csatlakozott. Ez ugyan még mindig távol áll azoktól a franchise-októl, ahol évtizedeket kell várni a bérletekre, de nagy dolog egy a recessziót különösen megérzõ állam kis csapatától.

Úgy tûnik, a körülmények rendezõdnek, most már az együttesen lesz a sor, hogy a maga részérõl megtartsa a rajongókat. Az elmúlt két évben szerény teljesítményt nyújtottak a Jaguárok, fõként a gyenge draftjaiknak köszönhetõen. Bár a szezon elõtti jóslatok újabb negatív idény prognosztizálnak Jacksonville-be, de Gene Smith általános menedzser ennél bizakodóbb. Egyrészt sokat vár a veterán, sokat látott játékosaitól, másrészt nagyon elégedett az idei játékosbörze elsõ körös választottjával, Tyson Alualuval.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások