A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Lufi 970*250
Finn wellness 300×300

CHILDRESS BESZÁMOLT

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Brett Favre QB és Brad Childress HC, Minnesota Vikings

„Nem gondolom, hogy én lennék a Favre história szakértõje, de ott lent délen, nagyon más az élet” – szögezte le az elején a tréner. Childress az általa elmondottak szerint nem lett okosabb azt illetõen, visszatér-e a legenda 2010-ben. Ugyanakkor azzal kapcsolatosan sok apró információt szerzett, hogy a déli vidéken hogyan él és gondolkodik a NFL történetének egyik legnagyszerûbb irányítója.

Childress felidézte az autóutat New Orleans-ból Hattiesburgig. „Annyi volt a bogár, mintha esne az esõ.” Azt ugyanakkor sikerült megtudnia, hogy Favre felépült abból a bokasérülésébõl, amely miatt idén tavasszal még kés alá is feküdt a játékos. De ugyanakkor minden csendes körülötte. Brett apó a helyi középiskola diákjainak szerzett mostanság életre szóló élményeket azzal, hogy edzés gyanánt dobált nekik, ám az edzõtáborig most már tényleg nem kell sokat aludni, és az irányító még mindig adós azzal a bejelentéssel, amelyre kis túlzással a fél világ vár.

Childress elárulta, hogy a karmesterben igen komoly nyomokat hagyott az a decemberi Carolina elleni ütközet, amikor a Vikings csak szenvedett a pályán. „Ismerem Brett-tet, de csak most kezdem kapizsgálni azokat az apróságokat, amelyek tényleg komoly befolyással vannak arra, hogy visszatérjen közénk” – mesélte a fõedzõ.

A Minnesota mestere láthatóan friss gondolatokkal érkezett vissza északra. Az interjú alatt szandált, rövid nadrágot és pólót viselt, talán ki akarta használni az utolsó nyugodt hétvégét a szezon elõtt. Ugyanakkor az bizonyosnak látszik, hogy mind magánemberként, mind edzõként most sokat gondolkodik Brett Favre-on. Azon a Brett Favre-on, akirõl ugyan sokan sejteni vélik, hogy folytatja, de aki valamilyen céltól vezérelve még mindig kivár a nagy bejelentéssel.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások