A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Polacsek 970*250
Perfect look 300*300

REED NYÛGÖS

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Ed Reed FS, Baltimore Ravens

Egy csütörtöki rádió interjúban Reed azt állította, amikor meccsfelvételeket kért a csapattól, hogy otthon is tudja elemezni, a Ravens nemleges választ adott neki. A csapat verzióját nem ismerjük a történtekrõl, szóval nem teljesen világos, hogy mi szivárgott ki, de az esetet Reed a csapat vacak bánásmódjára hozta fel példaként. A Baltimore Sun szerint a safety így nyilatkozott: „Nem bánjanak így velem, miután véremet, verítékemet, és könnyeimet adtam ezért a csapatért. Keményen edzek. És bocsánatot kell kérnem azért, amiért videót akarok elemezni? És amikor bocsánatot kérek – amit azért kell, mert videózni akarok, az nem elég. De Ed rossz fiú, amikor új szerzõdés kér. Gyerünk, ember.”

Reed említette azt is, hogy új szerzõdést szeretne, de a Ravens ezt nem fogja megadni egy olyan játékosnak, amely hamarosan 32 éves lesz, nemrég esett át egy komoly mûtéten, és akinek a jelenlegi szerzõdésébõl még mindig hátra van 3 év és 20 millió dollár. Úgy tûnik, ezt is Reed is tudja, ezért célozgat arra még mindig, hogy talán egyáltalán nem fog többet játszani. Elmondta: „Nem muszáj játszanom nekik. Vissza is vonulhatnék. Nincs szükségem a pénzre. Ha akarják, eljöhetnek érte, és vihetik.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások