A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Lufi 970*250
EfEf 300*300

COLT McCOY SZERZÕDÉST KAPOTT

acapella 640×480

Fotón: Colt McCoy QB, Cleveland Browns

Azonban a legismertebb újoncuk aláírta a kontraktusát. A Texas egykori irányítója, Colt McCoy idõben ott lesz az edzõtáborban, hiszen csütörtökön dûlõre jutott a Browns-szal, ezt írja a Cleveland Plain Dealer. Az újoncoknak ma kellett megjelenniük a tábor helyszínén, a csapat július 30-án lesz teljes.

McCoy 4 éves szerzõdést kapott, közel 5 millió dollárt fog keresni. Aláírási bónusza 750.000 dollár körül mozog, állítja egy belsõ forrás. Szerzõdése jobb, mint a 2008-as Draft ugyanezen a helyen kiválasztott játékosának, de ez vélhetõen azért van így, mert McCoy irányító. A Texason a QB 4 év alatt 53 meccsen volt kezdõ, vezetésével a Longhorns minden évben rájátszásba jutott, 2008-ban pedig McCoy New Yorkba utazhatott a Heisman Trófea ünnepségére, de a szavazáson 2. lett a Rams új irányítója, Sam Bradford mögött. A Longhorns játszott a 2010-es BCS döntõjében, ahol a nyitó drive során McCoy megsérült, és képtelen volt visszatérni. A meccset az Alabama nyerte.

Fõiskolás éveiben McCoy 112 TD-passzt adott, 20 TD-t futott, és passzainak több mint 70 %-a sikeres volt. Lehet, hogy nem rendelkezik a legnagyobb testtel, és nem a legerõsebb a karja, de rengeteg meccset nyert, és jó programmal rendelkezõ iskolában játszott egy kitûnõ bajnokságban. Clevelandban nagyszerû esélyekkel száll harcba a kezdõ poszt megszerzéséért. A holtszezon során a Browns megszerezte a 35 éves Jake Delhomme-ot, és a 29 éves Seneca Wallace-t, de egyikük sem hosszú távú megoldás. Várhatóan a szezonnyitón Delhomme lesz a kezdõ, de kétséges, hogyan fog teljesíteni, miután tavaly Carolinában döbbenetesen rossz volt. Wallace egy olyan játékos, akit Mike Holmgren, a csapat elnöke jól ismer, hiszen Seattle-ben volt vezetõedzõ, ahol Wallace is játszott. Kicsi az esélye, hogy kezdõ legyen belõle.

Ha Delhomme küszködni fog, a Browns pedig nem nyer meccseket, Holmgren és Eric Mangini könnyû szívvel dönthetnek úgy, hogy McCoy-t nevezik ki kezdõ irányítónak. Az sokat javít az újonc esélyein, hogy talán máris ott van az edzõtáborban. Ha augusztusban jól játszik, legalább elgondolkodtatja Holmgrent és Manginit.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások