A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

UNGA MÁRIS ALÁÍRT

finn wellness 640*360

Fotón: Harvey Unga RB, Chicago Bears

Harvey Unga-val jól jártak a Macik, ugyanis egyetemi számai kiválóak, ráadásul nem is tartozik a balhés személyiségek közé. A Supplemental Drafton ugyanis általában olyan játékosok szoktak részt venni, akik valamilyen oknál fogva nem folytathatják egyetemi tanulmányaikat, ez az ok pedig általában a gyenge tanulmányi eredmény, vagy valamilyen magatartás probléma szokott lenni. Unga esetében mindössze annyi történt, hogy teherbe ejtette barátnõjét, aki szintén a Brigham Youngra járt, ráadásul az egyetem kosárcsapatának egyik sztárja volt, ezzel pedig vétett az iskola etikai kódexével szemben.

A fiatal running back nem várta meg, amíg kirakják a szûrét (vagy mint az egyenlõbbnél is egyenlõbb iskolai rekordert valamilyen kivételezéssel megtartják), inkább önként távozott, barátnõjével együtt. Így volt alkalma arra, hogy a Supplemental Drafton kipróbálhassa kelendõségét, és – ugyan szerényebb pénzért – de az NFL-be kerülhessen.

Korábban húsz csapat is figyelte, végül az RB gondokkal egyáltalán nem küzdõ Bears csapott le rá, egy hetedik körös választási jogért cserébe. Bár Unga eddigi élete sem volt zökkenõmentes, most jönnek csak az igazi kihívások, hiszen Matt Fortét és Chester Taylort kellene kiszorítania a csapatból, FB poszton viszont próbálkozhat, hiszen a két másodéves, Eddie Williams és Will Ta’ufo’ou sem mondható biztos kezdõnek.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások