A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
Linea 300*300

KARDINÁLIS KÉRDÉSEK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Matt Leinart QB, Arizona Cardinals

A Cardinals lefelé tart a lejtõn, hiszen míg 2008-ban a Super Bowlban játszhattak, tavaly kiestek a divisional round-ban. Persze, ezt a fajta visszaesést sok csapat elfogadná, a következõ szezonra esedékes kilátásokat azonban már jóval kevesebben.

Nem elég, hogy a Kardinális-pintyeknek el kellett búcsúzni Kurt Warner veterán irányítójuktól, a védelem is foghíjassá vált: a kiváló safety, Antrel Rolle a Giants-hez szerzõdött, míg a front seven gyöngye, Karlos Dansby Miami-ba költözött.

Az elkövetkezõ szezon több nagy kérdésre is választ adhat. Például, hogy Matt Leinart, a négy évig jegelt korábbi elsõ körös irányító többet tud-e, mint amit eddig mutatott és alkalmas-e a kezdõ posztra? Sikerül befoltozni a védelemben keletkezett lyukakat? Idén is meg lehet elõzni a Singletary irányítása alatt egyre erõsebbé váló 49ers-t?

Izgalmas szezon elé néznek a szurkolók Arizonában, az viszont egyáltalán nem biztos, hogy az utóbbi két évben valósággal elkényeztetett rajongók elcserélnék az unalmasabb rájátszásba jutást egy izgalmas visszaesésre, fõleg úgy, hogy az NFC Nyugat továbbra is az NFL egyik legkönnyebb csoportja.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások