A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
M-gel 970-250
Heszperidák 300*300

REED-NEK IS MEGVAN A VÉLEMÉNYE

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Minap arról adtunk hírt, hogy Flacco kicsit odaszólt a csapat újdonsült irányítójának, Marc Bulgernek, most pedig Ed Reed sem rejtette véka alá véleményét. Szerinte a franchise-nak nincs szüksége egy ilyen sokba kerülõ cserejátékosra. Egy rádióinterjúban elmondta, hogy Troy Smith akár arra is képes lenne, hogy a Super Bowl-ig repítse a csapatot – ha arra kerülne a sor. Reed szerint Bulger csak egy játékos aki játszott a profik között és nem több. Talán most Bulger azon gondolkozik, hogy rossz csapathoz került a hotlszezonban. A St. Louis Rams-bõl kitették a szûrét és egy újonc veszi át helyét, Baltimore-ban pedig csak cserejátékosként számítanak rá, valljuk meg, nem vár túl fényes jövõ Bulgerre.

Most érkezett a hír, hogy Ed Reed talán kénytelen lesz kihagyni az alapszakasz elsõ hat találkozóját, mert egészségügyi gondjai csak nem akarnak javulni, így könnyedén felkerülhet a PUP listára is (azon játékosokat tartalmazó lista, akik valamilyen okból nem képesek fizikálisan megfelelõ teljesítményt nyújtani).

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások