A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lufi 970*250
EfEf 300*300

FLACCO FESZÜLTSÉGET KERES

Acapella 640×480

Fotón: Joe Flacco QB, Baltimore Ravens

Joe Flacco még csak két éve van a ligában, ám sok mindent megtanult a profi karrierrõl. Ezt bizonyítja, hogy ezen rövid idõ alatt bebiztosította magának a kezdõ QB posztot, kétszer is rájátszásba vezette csapatát, sõt nyert három playoff meccset is. Ennek ellenére a Ravens kiválósága most elkövetett egy olyan gyermeteg hibát, ami már a rookie-któl is ciki: õszinte volt egy interjúban.

Flacco-t a Baltimore Sun kérdezte újdonsült csapattársáról, Marc Bulger-rõl, aki el is mondta, milyen gondolatok gyötrik: „Nem akarok rosszat mondani Marc-ról, biztos vagyok benne, hogy remek fickó. De nagyon jó volt a kapcsolatom Troy-jal és John-nal (Troy Simth és John Beck csereirányítókkal – a szerk.). Attól függõen, hogy hogyan mennek a dolgok, lehet hogy egyikük, vagy akár mindketten távoznak. Majd meglátjuk mi lesz.”

A fiatal irányító még kitért arra is, hogy nem szereti a feszültséget a QB-megbeszéléseken, mert az sosem vezet jóra. Nos ha eddig nem volt feszültég, ezután a nyilatkozat után biztosak lehetünk benne, hogy lesz. Flacco késõbb próbálta elütni szavai élét és arról beszélt, hogy szórakoztató lesz majd Marc-kal együtt dolgozni, de végül nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda még egyet újdonsült társának és megjegyezte: akár melyik csapattársának is kell távoznia, mérges lesz, mert õ meg volt elégedve a tavalyi QB helyzettel.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások