A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Heszperidák 970*250
Linea 300*300

CHRIS JOHNSON VISSZAKAPHATJA TEHETSÉGÉT

Acapella 640×480

Fotón: ChrisJohnson RB, Tennessee Titans

Történt ugyanis, hogy június közepén a Titans villámléptû running back-je kijelentette: „Nem tudok 550,000 dollárért játszani.” Azzal talán nem is lenne semmi probléma, hogy az elmúlt év legjobb futója – akit az AP az év támadójátékosának is megválasztott – több pénzt kér szolgálataiért, hiszen megdolgozott egy zsíros szerzõdésért. Az viszont talán túlzás, hogy határozottan kijelentse, hogy ennyi pénzért képtelen a játékra, fõleg úgy, hogy tavaly láthattuk õt 385,000 dollárért scrimmage yard rekordot dönteni.

Mindenesetre Johnson a sorozatos panaszkodással és a hold out-tal való fenyegetõzéssel úgy látszik, eléri célját, ugyanis a Titans hajlott a szerzõdés újratárgyalására. A nehézséget leginkább az jelenthette, hogy Johnson meg akarja meghosszabbítani 2012-ig szóló kontraktusát, a csapat még nem, az NFL viszont szigorú szabályok közé szorítja a rookie szerzõdések késõbbi megújítását.

Az új szerzõdés részletei nem ismertek, és Johnson még nem is szignózta azt, de a benne foglaltakkal mindkét fél egyetért, szóval közel a végleges megegyezés. Egyesek számára talán furcsa, sõt visszatetszést keltõ, hogy egy másodéves játékos szinte zsinóron rángatja csapatát, de az biztos, hogy ha jövõre Chris Johnson nem „tud” játszani, a Tennessee Titans eltemetheti playoff esélyeit az AFC egyik legkiegyensúlyozottabb csoportjában.

Írta: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások