A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

POKOLI HÉT McNABB-BEL

finn wellness 640*360

A Washington Post jelentése szerint Devin Thomas, Santana Moss és Malcolm Kelly elkapók is azok között vannak, akik elfogadták McNabb meghívását, hogy ezt a hetet Arizonában, a sivatagi hõségben tartott intenzív edzésekkel töltsék. McNabb elmondta: „Úgy gondolom, a támadó specialistái számára fontos, hogy össze legyenek szokva, meglegyen köztük a kötelék, ami alapján bízni tudnak bennem, én pedig bízni tudok bennük.” McNabb az edzés-sorozatot – amit a philadelphiai csapattársaival is végigcsinált – pokoli hétnek nevezi: „Más hozzáállás szükséges. Úgy készítem fel a srácokat, ahogyan én is készülök.

Néhány játékos talán úgy gondolja, az edzõtábor kezdete elõtt több értelme van egy hétnyi pihenésnek, mint egy hétnyi pokolnak, de például Thomas WR is azok között van, akik izgatottan élnek a túlórázás lehetõségével: „Csak jó jöhet ki abból a helyzetbõl, amikor a szezon kezdete elõtt együtt dolgozol az irányítóddal. Nagyszerû alkalom, hogy összeszokjunk anélkül, hogy itt lennének az edzõk.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások