A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
acapella 300×300

KOLB MOTIVÁLT

finn wellness 640*360

Ugyanis akár az is elõfordulhat, hogy Kolb megbukik, Donovan McNabb pedig, akit csoportellenfélnek adtak el, felvirágzik a Washington Redskins-nél. Vajon, hogyan birkózik meg mindezzel Kolb?

Nos, eddig úgy tûnik, nagyon jól kezeli a nyomást, és nagyon is motiváltnak látszik, hogy bebizonyítsa, az Eagles igenis jól döntött, amikor õt nevezték ki kezdõ irányítónak. Az irányító így nyilatkozott a Trenton Times-nak: „Azt hiszem az egyik dolog, amit ez a helyzet üzen számomra, hogy nagyon sokat munka áll elõttem, és senkit nem akarok cserbenhagyni. Fõleg így nem akarok cserbenhagyni senkit, hogy mindenki annyi bizalmat helyezett belém, és meghozták azokat a döntéseket, amelyek következtében én lettem az irányító. Ez számomra hajtóerõ, több erõt és több érzelmet ad, hogy jól végezzem a dolgomat. Ez az elsõszámú célom, hogy eljussunk a Super Bowl-ig, és mindenki elégedett legyen. Nem azt akarom bizonyítani, hogy bárki is rosszul döntött, azt akarom, hogy mindenki tudja, a csapat jól döntött. Tudom, hogy sok az elvárás. Amikor az ember szerzõdéshosszabbítást kap és megkapja a kezdõ irányítói posztot, a kezébe helyezik a franchise sorsát, nagy a nyomás és a felelõsség. Ezt mind megértem.”

Természetesen addig nem derül ki mennyire volt okos ez a döntés, amíg McNabb és Kolb idén õsszel pályára nem lépnek. Egy, az AFC-ben dolgozó személy így vélekedett: „Átkozottul igaz, hogy szerencsejáték, amit ûznek, fõleg így, hogy csoportellenfélhez cserélték McNabbet. Merész húzás ez részükrõl. Majd meglátjuk, mi sül ki belõle. Talán tudnak valamit McNabbrõl. Talán azt hiszik, benne ennyi volt.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások