A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
M-gel 970-250
Stihl 300*300

HESTER AZ EGYIK LEGJOBBTÓL TANUL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Devin Hester WR, Chicago Bears

Kiderült, Isaac Bruce-ban és Hesterben több közös is van. Mike Martz támadó koordinátor sémájában mindketten a „Z” elkapó poszton játszottak, illetve játszanak, és mindketten Dél-Floridában laknak. „Megkérdeztem Martz edzõt, felvehetném-e a kapcsolatot Isaac-kal, hiszen amúgy is itt van. Találkoztunk, a fickó elképesztõ. Azok közé tartozik, akik mindenre rászánják a kellõ idõt, és élvezik. Szenvedélye a játék. Minden nap szorít rá idõt, hogy eddzünk, és beszélgessünk. Nagy segítség az életemben” – mondta Hester, miután végzett a táborában részt vevõ 200 gyerekkel való munkával.

Hester elárulta, hogy Bruce – aki a Rams tagjaként négyszer utazott el a Pro Bowlra, miközben Martz szisztémájában játszott – segít finomítani elkapói képességeit. Hester arra törekszik, hogy eddigi legjobb formáját mutassa a szezonban. Nem helyez túl nagy hangsúlyt a súlyzózásra, viszont sokat fut, és reméli, ez elsõszámú elkapóként és visszahordóként is javát szolgálja majd: ”Idén kipróbáltam, hogy visszavettem a súlyok emelgetésébõl, inkább az állóképességre mentem rá. Képesnek kell lennem meccsenként 6 negyedet játszani. Azt akarom, hogy végig bírjam a meccset, anélkül, hogy elfáradnék. Szükségét éreztem az extra állóképességnek, mert nem csak elkapó, hanem visszahordó is vagyok, ezért az átlagnál jobb formában kell lennem.”

Bruce azt tanította Hesternek, hogyan kell jobban megfutni az útvonalakat, és kitértek a poszt finomabb részleteire is. Hester elmondta: „A sebességgel, ami nekem van, szerinte nehéz lesz engem megállítani. Csak edzettünk együtt, de már ebbõl is megállapította, hogy robbanékony vagyok, és ha az alapokat összerakom, sikeres leszek. Szóval alapvetõen most ezt teszem, csiszolgatom a technikámat, próbálok mindent kifényezni, és remélhetõleg majd meccsem is hasznát tudom venni.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások