A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Henkel 970*250
EfEf 300*300

DOCKETT MEGKAPJA A MAGÁÉT

finn wellness 640*360

Több mint két évvel ezelõtt Larry Fitzgeraldnak adtak pénzt, de ezt igen sokatmondó módon tették. Anquan Boldint, a másik sztár-elkapójukat a 4 éves, 40 milliós fizetésemelés ismételt követelésére ösztönözte. Két évvel késõbb a Cardinals egy olyan csapatnak adta el, amely megadta neki az új szerzõdést, ez pedig a Baltimore Ravens. Karlos Dansby linebacker, miután két szezont játszott franchise taggel, elsétált, és a Miami Dolphins-szal írt alá szerzõdést. Ugyanez a helyzet Antrel Rolle esetében, akit inkább kirúgtak ahelyett, hogy idén hatalmas összeget fizessenek neki. Rolle a New York Giants-nél talált új otthonra.

Azonban amikor Darnell Dockett defensive tackle-rõl van szó, úgy tûnik, a Cardinals ki fogja nyitni a kincsesládát. Ken Whisenhunt vezetõedzõ nemrég elárulta: „Össze fogjuk hozni. Nagyon tisztelem Darnell-t, és azt, amit csinál.” Viszont az még mindig rejtély, hogy mikor fogják nyélbe ütni az üzletet. Sok csapathoz hasonlóan, lehet, hogy a Cardinals is kivárja, amíg megszületik a következõ Kollektív Munkaszerzõdés, és csak azután hosszabbítják meg Dockett szerzõdését. A vezetõedzõ a következõket mondta: „Az NFL-ben most más a gazdasági helyzet. Számos olyan dologról nem született még döntés, amellyel a jövõben szembe kell néznünk. Ezeket próbáljuk elintézni.”

Egy idõben Dockett nagy hûhót csapott új szerzõdése érdekében. Azóta viszont elfogadta azt a tényt, hogy az Arizona azt, és akkor tesz, amit, és amikor csak akar, így jobbnak látta, ha beáll a sorba. Még két évig érvényes kontraktusa van, idén 3,75 milliót, jövõre pedig 4 millió dollárt fog keresni. A Cardinals tehát még két évig kényszerítheti arra, hogy eltûrje egy komoly sérülés kockázatát, és majd akkor adnak neki egy komoly fizetésemelést, ha a következõ 32 meccset sértetlenül ússza meg.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások