A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
Polacsek 300*300

CSERE ÉS AGGODALOM

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Charlie Whitehurst QB, Seattle Seahawks

 1. Charlie Whitehurst, QB, Seattle Seahawks
  A Seahawks-nál hisznek abban, hogy Whitehurst, aki a Chargers-nél töltött négy éve alatt egyetlen passzt sem dobott, Matt Hasselbeck utódja lehet, talán már idén. A csapat 2. körös pickeket cserélt a San Diegóval, és nekik adta a 2011-es 3. körös választási jogot az irányítóért, aki két évre szóló, 10 millió dolláros szerzõdést is kapott új csapatától. Ez a csere vagy egy zseni hatalmas villanása, vagy egy óriási bukás. Valószínûleg vagy egyik, vagy a másik fog kisülni belõle, nem lesz köztes állapot.
 2. Brandon Marshall, WR, Miami Dolphins
  Marshall szinte mindent újrakezdhet a Delfinekkel, akik két 2. körös picket adta érte a Denver Broncos-nak, és 5 éves szerzõdést adtak neki 47,3 millió dollár értékben. Marshall két különbözõ támadósémában, sorozatban 3 szezonban több mint 100 passzt kapott el, szóval nem kellene, hogy túl nagy gondot jelentsen neki a Dolphins támadójátékára való átállás. Mindazonáltal figyelembe véve a szerzõdését és azokat a pickeket, amelyeket feláldoztak érte, jelentõs lesz a nyomás Marshallon, hogy teljesítsen.
 3. Donovan McNabb, QB, Washington Redskins
  McNabb elõtt ott lesz a lehetõség, hogy örökségét jelentõsen kipárnázza. Ha még néhány szezonon keresztül képes lesz maga szinten játszani és bejuttatja a Redskins a rájátszásba, a történelem sokkal szívélyesebben fog emlékezni rá. Az Eagles McNabb rezüméjét a Kevin Kolb-ban rejlõ lehetõségek kedvéért lökte félre. A veterán irányító bebizonyíthatja, nagyot hibáztak.
 4. Santonio Holmes, WR, New York Jets
  Holmes esetében nem a pályán mutatott teljesítmény vezetett oda, hogy a Pittsburgh a Jets-nek adta, hanem a pályán kívüli incidensek. A szerzõdésének utolsó évében járó elkapó a szezon elsõ meccseit kénytelen lesz kihagyni, mert felfüggesztést kapott, amiért megsértette a liga teljesítményfokozó szerekre vonatkozó szabályát. Egyszóval, csak a szezon háromnegyede áll a rendelkezésére, hogy egy olyan támadócsapatban bizonyítson, amelyben a futáson van a hangsúly, és amely élén Mark Sanchez személyében egy másodéves irányító áll. Mindezt egy olyan csapatban kell megtennie, amelyre a sajtó a legjobban figyel. Ezt már nevezhetjük nyomásnak.
 5. Antonio Cromartie, CB, New York Jets
  Miután 2007-ben a San Diego Chargers színeiben 10 passzt szedett le, úgy tûnt, számos évig veszélyes játékos lesz Cromartie, de a fejlõdése azóta stagnál, a Chargers pedig egy feltételes 2011-es, 3. körös pickért vált meg tõle, amelybõl 2. körös is lehet. Cromartie valószínûleg bõvelkedni fog a lehetõségekben, hogy interceptiont szerezzen, hiszen az ellenfelek nem nagyon fognak a Jets másik CB-je, Darrelle Revis felé dobálni.
 6. Kerry Rhodes, S, Arizona Cardinals
  Rhodes nem illett bele a Jets vezetõedzõjének, Rex Ryannek a védelmi sémájába, két meccsre még kispadra is került. A Cardinals-nál újra nekifuthat pályafutásának. A csapat egy 2010-es 4. körös picket, és 2011-es 4. körös jogot adott a free safety-ért. Rhodes, aki 5 szezon alatt 15 passzt szedett le, Antrel Rolle helyére érkezett. Adrian Wilson párja lesz, aki a liga egyik legjobb strong safety-je.
 7. Anquan Boldin, WR, Baltimore Ravens
  A Ravens, akiknek szükségük volt elkapói segítségre, 2010-es, 3. és 4. körös pickeket adtak a Cardinals-nak Boldin ellenértékeként, aki mellé kaptak egy 2010-es, 5. körös választási jogot is. Boldin pedig kapott egy 3 éves, 25 millió dolláros kontraktust. Ezért az összegért cserébe a Hollók azt várják el, hogy az elkapó magasabb szintre emelje a passzjátékot.
 8. Brady Quinn, QB, Denver Broncos
  A Browns 3 év után vált meg Quinntõl, aki talán a kezdõ pozíciót is meg tudja szerezni Denverben. Nincs könnyû dolga, a jelenlegi kezdõ irányító, Kyle Orton 2009-ben karrierjének legjobbját nyújtotta, Tim Tebow pedig, akit idén az 1. körben draftoltak, a jövõ irányítója. Még ha nem is tudja elnyerni az állást, egy erõs edzõtáborral és elõszezonnal elkezdheti újraépíteni pályafutását.
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások