A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Stihl 970*250
Köki 300*300

MANKINS TOVÁBBRA IS VÁR

Acapella 640×480

Fotón: Logan Mankins OL, New England Patriots

„Semmi nem történt mostanában. Az egész NFL szabadságon van, csak várni tudunk” – nyilatkozta Frank Bauer, a játékos ügynöke. Mankins jelenleg korlátozott szabadügynök státuszban van, és június 15-ig lett volna lehetõsége egy egyéves, 3,26 millió dolláros tendert aláírni, de õ ezt nem tette. Állítólag a falember azért különösen csalódott, mert a Patriots még 2008-ban ígért számára hosszú távú kontraktust, amit azóta sem kapott meg, így a guard kihagyta az idei önkéntes felkészülés állomásait.

„Logan nem jártatta a száját. Õ egy nagyon kemény küzdõ, aki imádja a csapatot és Bill Belichicket is. Én megértem a klub álláspontját is, de a labda most az õ térfelükön pattog. Õk azt teszik, amirõl azt gondolják, hogy tenniük kell, és mi is azt tesszük, amirõl azt gondoljuk, hogy tennünk kell” – magyarázta Bauer.

Bennfentes források úgy tudják, hogy a New England hétéves, évenként hétmillió dollárt érõ szerzõdést ajánlott nemrégiben Mankins számára, de õ ezt kevesellte. Ennek oka állítólag abban rejlik, hogy a Saints guardja, Jahri Evans évi 8,1 milliós fizetését tûzte ki célul a maga számára a játékos.

Ezzel együtt a helyzet nem reménytelen, és ezt látja Bauer is: „Szerintem bármikor kinyílhat egy ajtó, és létrejöhet a megállapodás. Bill Belichick nagyon jó barátom, de az elnököt, Bob Kraftot is jól ismerem. Tény, hogy a fizetési sapka nélküli év megváltoztatta a körülményeket, de sose tudhatod, hogy mikor csörren meg a telefonod, és mondják bele, gyertek, hozzuk tetõ alá az egyezséget.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások