A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

LEINART BÜSZKE A MÚLTRA

Acapella 640×480

Fotón: Matt Leinart QB, Arisona Kardinals

Ezzel kapcsolatosan a Cardinals elsõ számú irányítója így vélekedik: ”Az emberek azt mondanak, ami csak akarnak. Mi azzal a csapattal tönkrevertünk mindenkit, és ezt soha senki el nem veheti tõlünk. Már egy csomó sráccal beszéltem abból az együttesbõl, és valamennyien ugyanazon a véleményen vagyunk. Mindenki, aki érti a futballt, tudja, mi megnyertük azokat a találkozókat és címeket. És sajnálom azokat a fiatalokat, akik most járnak az egyetemre, mert õket is komolyan sújtják.”

„Nyilván nem befolyásolja majd õket mindez a pályán, de nehéz lesz mostantól meggyõzni a középiskolásokat, hogy jöjjenek a USC-re. Abban viszont biztos vagyok, hogy a kiváló edzõi stáb megoldja majd a nehézségeket, és a Trojans vissza fog térni arra a szintre, amit korábban elért. Ha a büntetés lejár, újra címmeccseket vívnak majd a USC fiataljai” – bizakodott Leinart.

Bush, aki ma a New Orleans futója, 2004-ben és 2005-ben pénzt fogadott el ügynököktõl, ami szigorúan tilos az egyetemi futballban. Nyilván mindenki sejti, hogy nem egyszeri esetrõl van szó, de Bush ügye – a benne szereplõ személyek okán is – hatalmas visszhangot kapott az Egyesült Államokban. Ugyanakkor némileg meglepõ az a lojalitás, amellyel Leinart és Carroll viszonyul az egész balhét okozó futóhoz, hiszen mindketten kifejtették, nem haragszanak rá, sõt, kiállnak mellette.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások