A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
M-gel 970-250
Újház 300*300

CURRAN EREJE

Acapella 640×480

Fotón: Rennie Curran LB, Tennessee Titans

„A gyorsaságomat és az ösztöneimet használnom kell az érvényesüléshez, de úgy néz ki, ez jól mûködik, mert eljutottam ide” – mondta Curran. Emellett fizikai ereje is igencsak figyelemre méltó, mivel a védõ 200 kg fölött képes fekve nyomni, és 270 kg-mal tud guggolni. A 21 éves játékos Tennessee-ben jó közegbe került, ahol azzal bíztatják, hogy csak rajta és az általa mutatott teljesítményen múlik, milyen messzire jut majd el.  

A linebacker az elsõ felkészülése során már megtapasztalta, hogy az apró hibákon milyen sok múlik. „A játék mentális oldala a legnagyobb különbség a korábbiakhoz képest. Itt mindenki nagyon érti a szakmáját” fejtegette Curran. A védõ július 14-én írta alá szerzõdését a Titans-nél, és fõként Dave McGinnis linebacker edzõ és Will Witherspoon (LB) gyámsága alatt próbálja bizonyítani képességeit, valamint elsajátítani a gárda által játszott szisztémát.

Az újonc azonban nem pusztán a pályára koncentrál, azon kívül is szeretné megállni a helyét. Mivel õ maga is libériai bevándorlók gyermeke, a jövõbeli céljai között szerepel egy jótékonysági alapítvány életre hívása. Azt, hogy jó úton halad, mutatja, hogy Curran júliusban megkapja az atlantai Libériai Társaság Kiváló Polgár díját. „A származásom nagyon fontos a számomra. Célom, hogy példaképe lehessek a libériai fiataloknak nem csak Atlantában, hanem mindenütt máshol is” – számolt be elhivatottságáról a rookie.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások