A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Stihl 970*250
EfEf 300*300

KOLB KÉSZEN ÁLL?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Kevin Kolb QB, Philadelphia Eagles

Aztán arra persze csak az idõ tud választ adni, hogy Kolb elsüllyed-e majd a habok között, vagy pedig remek tempóban halad majd elõre. Ami biztos, a fiatal irányító rendelkezik a túléléshez fontos tulajdonságokkal. Pontos és hatékony passzoló, aki tökéletesen beleillik Andy Reid fõedzõ West Coast támadósémájába.

Kolb három évet töltött el McNabb backupjaként, és szinte adja magát, hogy a Favre-Rodgers szituációval vonjunk párhuzamot, hiszen Aaron Rodgers is éppen három esztendõt húzott le Brett apó árnyékában. Aztán amikor a Packers-nél új szelek fújtak, amelyek Favre-ot New Yorkba repítették, a fiatal karmester azonnal megragadta a lehetõséget, és Green Bay-ben ma már nem téma a két évvel ezelõtti irányítócsere.

A Philadephia szurkolói közül sokan úgy vélik, hogy izmos futójátékkal és hatékonyabb védekezéssel némi terhet le lehetne venni Kolb vállairól. Csak azt felejtik el, hogy az Eagles igazán remek elkapói gárdával bír, akiket vétek volna nem kiaknázni. Mivel McNabb tapasztalatát nem lehet átadni az utód részére, így Kolbot egyszerûen be kell tenni a csapatba, és idõt kell adni számára, hogy rendesen belerázódhasson az NFL ritmusába.

Andy Reid is tudja, hogy az idõ nekik dolgozik, és egészen biztosan nem fogja megkongatni a vészharangokat, nem fog pánikhangulatot kelteni Kolb 1-2 esetleges hibáját követõen. Mert azt is tudja, hogy most türelemre lesz szükség ahhoz, hogy az új egyes számú karmester meghatározó szezonnal tegye le névjegyét a ligában.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások