A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Perfect Look 970*250
Becmol 300×300

HILL KIHAGYJA A NYITÁNYT

Acapella 640×480

Fotón: Leroy Hill LB, Seattle Seahawks

Hill ennek megfelelõen kihagyja a gárda San Francisco elleni szeptember 12-i összecsapását, és mellékbüntetésként további egy meccsével összefüggõ jövedelmét is köteles befizetni az NFL pénztárába. Ugyanakkor az eltiltás nem vonatkozik a Seattle edzõtáborára, valamint elõszezon találkozóira, így addig a csapattal edzhet és játszhat a linebacker. A felfüggesztése szeptember 4-én lép hatályba, és szeptember 13-án veszti érvényét.

A védõ 2009 januárjában került összetûzésbe a törvénnyel, amikor Georgiában marihuánát találtak nála. A büntetõjogi eljárás során Hill 12 hónapos próbaidõt kapott, amely idén tavasszal már életbe lépett. Ugyanakkor kissé bonyolítja a helyzetet, hogy a nem díszpolgári életet élõ játékos 2010 áprilisában Seattle-ben is balhéba keveredett, amikor otthoni erõszak bûntettével hívta fel magára a figyelmet. Ezzel kapcsolatosan július 23-ára tûzték ki a bírósági tárgyalást, bár Hill magát ártatlannak tartja az ügyben.

Még júniusban Roger Goodell fõigazgató is úgy érezte, hogy megér egy személyes elbeszélgetést Leroy Hill renitens magatartása, és magához rendelte a játékos. A találkozót követõen Goodell úgy nyilatkozott: „Egy informatív beszélgetésen vagyunk túl. Minden rendben ment, sokat megtudtam Hill ügyeirõl.”

A 2005-ös draftot követõen Hill a Seattle védelmének egyik kulcsjátékosává nõtte ki magát. Legjobb idényét 2006-ban produkálta, mikor 92 tackle-ig jutott. Azt követõen több apróbb sérülés meggátolta õt abban, hogy minden alapszakasz meccsen szerepelhessen, de amikor egészséges, mindig a kezdõben a helye. Tavaly ágyéksérülése miatt csak 11 alkalommal lépett pályára, ez alatt 46 szerelésig jutott.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások