A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Gancia 970*250
Stihl 300*300

HAYNESWORTH JÖVÕJE

Acapella 640×480

Fotón: Albert Haynsworth DL, Wasington Redskins

„Miután megkaptam az állást Washingtonban, leültem Alberttel beszélgetni. Mondtam neki, hogy ha nem akar a csapat tagja lenni, elengedem. Nem volt szó cserérõl, csak szimplán elengedtük volna. De attól fogva, hogy áprilisban felvette a 21 milliós csekkjét, úgy gondolom, joggal várhatjuk el tõle, hogy abban a pozícióban játsszon, ahol azt mi szeretnénk. Legyen nose tackle, defensive end, vagy akár free safety, neki az a dolga, hogy a legjobb formába kerüljön, és a legjobb tudása szerint teljesítsen” – magyarázta Shanahan.

„Remélhetõleg erre majd sor is kerül. Nem jelent meg a minicampekben, szóval oda kell rá figyelnünk, hogy mi is van most vele. Aztán majd az idõ megválaszolja a kérdéseinket. Ha összekapja magát, és formába lendül, a tehetségével nagyot sokat tud segíteni a csapatunknak” – folytatta a tréner.

Az újságírók érdeklõdtek a Redskins-nél kialakult helyzetrõl. Mint köztudott, a csapat több tagja is élesen kritizálta Haynesworth-öt a folyamatos elégedetlensége okán, de Shanahan nyugalomra intett: „Tudják, nem kell aggodalmaskodni. Olyan emberekre van szükségem, akik jönnek, és odateszik magukat. Reményeim szerint Albert is ezt fogja tenni.”

Aztán a fõedzõ hozzátette: „Hogy Albert tartozik-e annyival a csapattársainak, hogy összekapja magát? Igen. Muszáj lesz neki hoznia a formáját. A többieket meg kell gyõznie, hogy olyan srác, aki a Redskins érdekében minden követ megmozgat. És abban a pozícióban kell játszania, amit mi mondunk neki, és remélhetõleg õ a tehetsége révén meg tudja oldani a rá kiosztásra kerülõ feladatokat.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások