A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Heszperidák 970*250
EfEf 300*300

AZ IDÕ EGYRE SÜRGET

acapella 640×480

Fotón: Chris Johnson RB, Tennessee Titans

Az átmeneti megoldás nagyjából abból állna, hogy a jelen szerzõdés apróbb változtatásaival a Tennessee kihúzta volna a 2010-es szezont úgy, hogy a korábban fixált 550.000 dollárnál valamivel többet fizet a klasszis futójának, majd 2011-ben egy vadiúj kontraktussal kötné magához Johnsont. Az azóta eltelt idõben aztán a tervekbõl nem valósult meg semmi, és a running back is úgy fogalmazott, hogy holtpontra jutottak az egyeztetések.

Ugyanakkor a támadóegység meghatározó egyénisége hozzátette, reméli, hogy legalább az edzõtábor nyitásáig születik valamilyen kézzelfogható eredmény. Miután a Titánok július 31-ével bevonulnak a felkészülésnek helyet adó nashville-i intézménybe, így mindössze bõ két hét maradt hátra a deal megkötésére. Ha addig nem egyeznének meg a felek, akkor Johnson minden bizonnyal konkrét tervekkel a hátizsákjában érkezne meg valamikor az edzõtáborba.

Ezzel együtt nem túl valószínû, hogy a futó augusztus 10. után is kihagyná a közös edzéseket, mivel a liga szabályainak köszönhetõen azt követõen a rendelkezésre nem álló, de szerzõdésben lévõ játékosok egy év jóváírást elveszítenek a szabadügynökség számolásában, amivel Johnson a saját jövõbeli lehetõségeit korlátozná.

Mindenesetre a Tennessee és Chris Johnson is nagy tervekkel készül 2010-re. Nemrégiben a zseniális running back úgy nyilatkozott, hogy 2.500 yardot szeretne futni a következõ idényben, amivel Eric Dickerson több mint 25 éve érvényben lévõ csúcsát adhatná át a múltnak.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások