A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Köki 970*250
Köki 300*300

MEGTARTOTTÁK A KIEGÉSZÍTÕ DRAFTOT

Acapella 640×480

Fotón: Harvey Unga RB, Chicago Bears

Ungát korábban elbocsátották a BYU-ról, mert megsértette a becsület kódexet. Az NFL-ben arra kényszerülhet, hogy fullback poszton játsszon, különben korlátozott futói képességeivel, nem túl jó mozgékonyságával és robbanékonyságával nem lehet sikeres. Inkább rövid yardos helyzeteknél és a Mike Martz vezetõedzõ által preferált oldalirányú passzjátékában lesz használható. Jelenleg Eddie Williams és Will Ta’ufo’ou harcolnak a FB posztért, amely azután üresedett meg, hogy márciusban elbocsátották a veterán Jason KcKie-t. Unga nem sokat blokkolt a BYU-n, de faltörõ kosként tud hozni értéket a Medvékhez, hasonló stílusban, mint Kahlil Bell és Brandon Minor, akik mindketten a 3. számú futói posztért küzdenek, hogy Matt Forte és Chester Taylor mögött játszhassanak. Unga érkezésével csökkenhetnek a sérülésre hajlamos Garrett Wolfe esélyei a csapatba kerülésre.

Price-Brent, aki nincs túl jóban a törvénnyel, egyszer már töltött 30 napot börtönben ittas vezetés miatt, amiért felfüggesztést is kapott, könnyen lehet, hogy versenybe szállhat egy rotációs posztért a Dallas Cowboys 3-4-es sémájában. A méretei megvannak hozzá, közel 188 cm magas, és 145 kiló, megvan hozzá az ereje, hogy kisebb területek tömését rábízhassák. Azonban a hozzáállása, munkamorálja, és pályán kívüli kihágásai, képességei útjába állhatnak.

Quentin Castille RB a Northwestern State-rõl és Vanness Emokpae WR a Truman State-rõl nem keltek el a kiegészítõ Drafton. Választásuk következményeként a Chicago Bears és a Dallas Cowboys is kénytelen feladni egy-egy 7. körös választási jogot a 2011-es Drafton.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások