A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
EfEf 970*250
EfEf 300*300

LEINART ÁLLÁSA BIZTOS, DE NEM BIZTOS

acapella 640×480

Fotón: Matt Leinart QB, Arizona Cardinals

De Whisenhunt ugyanakkor annak is örül, hogy versengés van minden egyes poszton. Ennek pedig az az eredménye, hogy felemás hírek jelennek meg Leinart állásának biztosságával kapcsolatban.

Szerdán Pete Prisco, a CBSSports.com munkatársa azokról a pletykákról kérdezte a vezetõedzõt, amelyek arról szólnak, Leinart elveszítheti kezdõ pozícióját Derek Anderson javára. Whisenhunt így válaszolt: ”Nem tudom, honnan származnak ezek a hírek. Nem ez a helyzet. Õ a kezdõ.” De akkor miért vannak találgatások Leinart állásával kapcsolatban? Egyébként nem ok nélkül, hiszen Whisenhunt a 2008-as szezonban is kinevezte kezdõnek, az is volt az edzõtábor és az elõszezon során, majd hirtelen Kurt Warner kapta meg az állást.

Whisenhunt elmondta: „Azt hiszem, azért mondják ezt az emberek, mert nálunk minden poszton versengés folyik. Nem fogom tagadni, hogy Derek Anderson egy jó játékos. Ha jól játszik, meg fogja kapni a lehetõségeit. Én azt várom, hogy Matt továbbra is fejlõdni fog, és továbbra is azt fogja tenni, amit eddig.” Akkor hogy is van ez? Matt a kezdõ, de Derek meg fogja kapni a lehetõségeit, ha jól játszik, és ha Matt nem fejlõdik tovább.

Egy másik rejtély a Cardinals-szal kapcsolatban, hogy miért nem ajánlották fel ugyanazt Donovan McNabb irányítóért cserébe, amit a Redskins-nél kínált. Októberre ettõl a kérdéstõl lesz hangos a rajongók tábora.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások