A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
Linea 300*300

BRETT APÓ NEM TUDJA

acapella 640×480

Fotón: Brett Favre QB, Minnesota Vikings

„Valószínûleg nem sokat nyomna a latban, ha még egy évet játszanék. A károkozás már megtörtént” – mondta Favre a pénteken megjelenõ Men’s Journal címû magazinnak. Az irányító beszélt a gondolatairól, amik azzal az interceptionnel kapcsolatban merültek fel, amelyet az NFC-döntõ 4. negyedében dobott egy olyan helyzetben, amikor futás közben kellett passzolnia Sidney Rice-nak, akit szorosan fogtak. Favre szerint egy héttel korábban ugyanez a play sikeres volt a Dallas Cowboys ellen, és ezúttal is azt várta Rice-tól, hogy forduljon vissza, közeledjen felé. Favre elmondta: „Játékosként lépni kell. Nem lehet topogni, és azon gondolkodni, vajon azt fogja tenni, amire én gondolok? Nem hibázott, és bizonyos értelemben én sem.”

A Vikingek még mindig nem tudják, Favre vissza fog-e térni, pedig az edzõtábor már csak valamivel több, mint két hét múlva kezdõdik. Ügynöke, Bus Cook szerdán egy e-mailben azt írta az The Associated Press-nek, nincsenek új hírek Favre helyzetével kapcsolatban. Szerdán este Favre, és csapattársa közösen kaptak egy trófeát az ESPY díjátadásán Los Angelesben, de a koros QB nem beszélt az újságírókkal. Lewis viszont megszólalt: ”Nem tudtam kideríteni, visszatér-e, vagy sem. Remélem, visszajön. Nagyszerû volt vele játszani. A személyisége is kiemelkedõ. Egyszerûen szórakoztató vele lógni.”

A Men’s Journalnak adott széleskörû interjú során Favre azt is kifejtette, hogy szokás szerint most is bizonytalan abban, folytatni akarja-e díszes, drámáktól sem mentes pályafutását. Õszintén beszélt apró részletekrõl is, elmesélte, a San Francisco 49ers ellen fordítás után megnyert meccs során annyira kiszáradt, hogy 13 órán keresztül nem volt vizelete. A Minnesotánál töltött elsõ, kiemelkedõ szezonjáról is beszélt, amely során 33 TD-passzt és csak 7 INT-et dobott, és hangosan elmélkedett azon, vajon meg tudná-e ismételni a mutatványt: „Voltak olyan meccseim, amikor majdnem megdobtam a 7 INT-et. Irreális volt. A tavalyi szezon elõtt eljutottam arra a pontra, amikor a találkozókon olyan fickókkal ültem együtt, akik 15 évvel fiatalabbak voltak nálam, és arra gondoltam, mi a fenét csinálok én itt? A futball munkává vált. De tavaly újra játéknak éreztem.”

Brett apó elárulta, igenis voltak kétségei, amikor másodjára is visszavonult, de akkor is, amikor leigazolt a Vikingekhez, még abban a pillanatban sem volt biztos a dolgában, amikor aláírta a szerzõdést, azt gondolta, hibát követ el. És hogy idén újra láthatjuk-e a pályán? „Azt gondoljátok, mostanra már biztosabb vagyok benne. Az évek alatt sok mindent megtudtam. Azt viszont még nem tudtam meg, hogy mit fogok tenni, és mikor.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások