A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Henkel 300*300

HAT NFL CSAPAT, MELY A LEGTÖBBET FEJLÕDÖTT A HOLTSZEON ALATT – 2. rész

Acapella 640×480

Cleveland Browns

Legjobb húzások: a franchise vezetõinek legjobb húzás az, hogy magukhoz tudták csábítani az NFL-be visszatérõ Mike Holmgrent, akinek irányítása alatt virágzott a futball Seattle-ben. Nem is kérdés, hogy ugyanilyen, ha nem nagyobb sikereket várnak majd tõle is. Eddig úgy tûnik, hogy Holmgren és a csapat vezetõedzõje, Eric Mangini jó párost alkot, a drafton is viszonylag jól választottak, de arról nem õk tehetnek, hogy gyakorlatilag az ölükbe pottyant Colt McCoy, akit ugyan sokan nem értékelnek nagyra, de okozhat meglepetéseket a jövõben. A volt ‘Hawks fõnök egybõl az irányítóknál kezdte a tisztogatást: kirakta a szûrét Brady Quinn-nek és Derek Andersonnak is, majd elhozta a volt Párducot, Jake Delhomme-ot és áthívta Seattle-bõl volt játékosát, Senece Wallace-t, aki vélhetõen wildcat taktikában fogunk gyakrabban a pályán látni.

Hol fognak kikötni a szezon végén: a playoffba nem fognak bejutni, de ha a csillagok állása kedvezõ lesz, akkor 1-2 év múlva komolyan számolni kell a csapattal – a rájátszásban is.

Tampa Bay Buccaneers

Legjobb húzások: a draft harmadik overall pickje az övék volt. A detroiti csapathoz hasonlóan õk is a védelmet célozták meg. Most mindenki abban reménykedik, hogy Gerald McCoy, DT hozza majd az elvárt szintet, és ha ez megtörténik akkor nem õk lesznek a liga legrosszabb futás ellen védekezõ csapata. A drafton még egy DT-t választottak: Brian Price korábban a UCLA játékosa volt.

Hol fognak kikötni a szezon végén: a liga alján – még mindig. Az alagút legvégén lévõ fényt leghamarabb csak 2010-ben érhetik el.

És akkor jöjjön a plusz egy: New York Jets

Legjobb húzások: gyakorlatilag az holtszezon alatt történt szerzõdtetéseket fel lehetne sorolni. De akkor kezdjük a védelemmel: megítélésem szerint a legfontosabb lépésük Antonio Cromartie szerzõdtetése volt, aki a mostanában kissé elégedetlen Darrelle Revis-szel olyan ördögien jó párost fog alkotni, hogy az ellenfél irányítói aggódhatnak majd. Annak ellenére, hogy Kerry Rhodes nem lett a csapat tagja, iszonyat jó lesz a pass-defense New Yorkban. Jason Taylor igazolását is érdemes megemlíteni, hiszen sok játékosnak mentorként szolgálhat a nagy öreg.

Nézzük a támadókat: mostantól zöld-fehér mezben láthatjuk majd a 2008-as Super Bowl Legértékesebb Játékosát, Santonio Holmes-t. Ha az MVP le tudja magáról rázni a pályán kívüli allûrjeit, akkor jobban koncentrálhat a játékra, az ellenfél védõi pedig vakarhatják majd a fejüket, hogyan állítsák meg. A futóposzton is erõsítettek LaDainian Tomlinsonnal. Noha a futott yardok alapján LT nem tartozik az elit futók közé, bizton állíthatjuk, hogy nagy terhet képes cipelni és ha kell, akkor oroszlánrészt fog vállalni a munkából. Néhányan már szerzõdtetésekor is kritizálták LT-t, de könnyen elhallgattathatja kritikusait a tailback, hogyha életében még egyszer összehoz egy több, mint 1000 yardos szezont.

Hol fognak kikötni a szezon végén? Remélve, hogy a tavalyi év nem csak a szerencse mûve volt, azt mondanám, hogy nagy esélyük van eljutni a végsõ játszmáig. Abban bizonyos vagyok, hogy ha odáig nem is, egy szép playoff menetelést idén is láthatunk majd tõlük.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások