A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
acapella 300×300

VAJON SUGGS FELSZÍVJA MAGÁT AZ EDZÕTÁBORRA?

finn wellness 640*360

Fotón: Terrell Suggs OLB, Baltimore Ravens

A Pro Football Weekly-nek adott korábbi interjújában azt mondta Terrel Suggs, hogy a saját edzéseinek köszönhetõen formába fog lendülni a július végén kezdõdõ tábor idejére. A Baltimore Ravens védelmében Suggs-ot láthattuk mér OLB és DE poszton is játszani, és a védõ úgy látta, hogy az holtszezonban megrendezett OTA-k nem megfelelõek számára, úgy döntött, hogy saját útját fogja járni az elkövetkezendõkben, így saját edzésprogramot alakított ki.

„Mindenbõl csinálni akarok egy kicsit. Csak hogy megbizonyosodjak afelõl, hogy nincs baj a fizikumommal. Úgy érzem, hogy a tábor idejére el kell érnem egy bizonyos testsúlyt és fizikumot. Lehet, hogy ez a csapat által szervezett edzéseken is megtörtént volna, de az ottan iram nem volt nekem megfelelõ” – mondta a védõ.

Suggs részt vett a kötelezõ májusi edzéseken, késõbb különbözõ harcmûvészeti stílusokkal tartota magát formában és egy arizonai harcmûvészeti iskolában edzett. Késõbb kijelentette, hogy szeretne 265 fontosan játszani a 2010-es szezon során.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások