A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Roche 970*250
Praktiker 300*300

GRESHAMRE JÓ VILÁG VÁR

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Jermain Gresham TE, Cincinnati Bengals

Jermaine Gresham már a profik közé tartozik és ezzel nagy teher szakadt vállára, de ha bírni fogja az erõltetett menetet, akkor biztosra vehetjük, hogy a Bengals franchise egyik igen tisztelt és sokat érõ játékosává fog érni.

Annak ellenére, hogy az irányító elsõ számú célpontjai az elkapók, sokat tud a támadóegység profitálni egy olyan TE-bõl, aki szépen futja a route-okat és tud blokkolni is. Valamint azt se felejtsük el, hogy a vörös zónában a QB legjobb barátja a TE. Sokak szerint a Cincinnati Bengals Rodney Holman távozás óta vágyik egy jó kezû tight endre, és most sokan úgy gondolják, hogy sikerült olyan TE-t szerezni, aki meg fogja keseríteni az ellenfél védõinek életét.

Gresham igen atletikus termetû, gyors és biztos kezû. Chad Ochocinco-val, Antonio Bryanttel és Andre Caldwellel együtt olyan csoportot alkothat, amelyre egy panasza sem lehet Carson Palmer irányítónak. A kérdés persze az, hogy Palmer egészséges tud-e majd maradni és képes lesz-e kihasználni az õt körülvevõ játékosokat. Ha Palmer összeszedi végre magát és oda dobja a labdát, ahová kell, akkor biztos vagyok benne, hogy az újonc TE sem fog panaszkodni a szezon során, sõt.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások