A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Vajdapair-hja-300×300

MINDENT VAGY SEMMIT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Lovie Smith HC, Chicago Bears

Ha a Chicago Bears nem tud kimászni az utóbbi évek hullámvölgyébõl, akkor nagyon valószínû, hogy utoljára tudhatjuk a Bears köreiben együtt a Lovie Smith és Jerry Angelo párost.

Azonban van a gárdában egy ember, név szerint Tim Ruskell aki jelenleg a személyzeti fõnök posztját tölti be és õ hosszú távon gondolkodik. Úgy tervezi, hogy a franchise három részlegét egy tetõ alá hozza. Ruskell májusban távozott a Seahawks egyesületétõl, ahol GM helyét John Schneider vette át. Ruskell tervezi között szerepel, hogy a franchise három részlegét (profi, egyetemi és edzõi) egyesítse. A volt ‘Hawks GM meglátása szerint fontos, hogy mindenki egy oldalon álljon és ne beszéljenek el egymás mellett a különbözõ részlegek vezetõi, és folyamatos legyen a kommunikáció.

Angelo korábban már több, mint egy évtizedig dolgozott együtt a Ruskell-lel és teljesen mértékben hisz benne, hogy személyzeti fõnök felelõsségének teljes tudatában cselekszik. Ruskell érkezése után számos változás történt a Bears berkein belül: megváltoztatták az ún. „draft roomot”, valamint egy a draft tábla mintájára létrehoztak egy szabadügynök táblát is, ahol nyomon tudják követni a jelenleg szabadúszó profikat. Jelenleg úgy tûnik, hogy ha a Bears nem kerül be a rájátszásba, akkor hármuk közül csak Ruskell és a general manager marad, Smith-nek mennie kell majd.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások