A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Újház 970*250
Polacsek 300*300

MÉGIS MEGTISZTELIK TAYLORT MIAMI-BAN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Jason Taylor DE, New York Jets

Az igazolás pedig két dolgot jelent a Miami Dolphins és Jason Taylor számára: a 2010-es szezonban ismét Delfinekkel lesz együtt a pályán, azonban már most már a Delfinek irányítójának legyûrése lesz a célja. Elõször szeptember 26-án fog találkozni a két gárda és biztosak lehetünk benne, hogy nem fog túl meleg fogadtatást kapni a defensive end. Azonban a Delfinek vezetõi úgy döntöttek, hogy a kialakult helyzet ellenére megmutatják mennyire elismerik Taylor játékát és tisztelik õt a csapatnál. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy felteszik nevét az úgynevezett Honor Roll-ra.

A Honor Roll a Delfinek stadionjának része, az elsõ és a második szint között húzódó kör, ahol a csapat nagynevû játékosainak nevei láthatók. Elõször 1990. szeptember 16-án került fel név a stadion falára: Joe Robbie-t iktatták be, aki alapítója és elnöke is volt a csapatnak. Azóta eddig tizenhat játékos és egy edzõ neve került fel a Honor Roll-ra, most most szeptembertõl pedig Jason Taylor nevét is ott olvashatjuk majd. Nat Moore, a volt Miami Dolphins elkapó egyike azon öt személynek, akik döntenek a beiktatásokról és elmondta, hogy nem is merült fel kétség Taylor beiktatását illetõen. Hiszen gondolkozzunk józan ésszel: Taylor tizenkét szezonon át volt a Delfinek meghatározó védõje és ezen idõszak alatt a franchise egyik legmeghatározóbb játékosává vált.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások