A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
Heszperidák 300*300

PHILLYBEN TELJES VÁLLSZÁLESSÉGGEL VICK MELLETT ÁLLNAK

acapella 640×480

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

Legutóbbi ügyével sokakat elszomorított, míg néhányan úgy érezték,hogy igazuk volt akkor, mikor azt mondták, hogy bizony rosszul tette az Eagles, hogy berkeibe engedte a korábban börtönbüntetéssel sújtott irányítót (QB). A lövöldözéses ügyét jelenleg is tárgyalják, illetve a nyomozás is folyamatban van még. A legutóbbi fejleményekrõl az Ügyészségi Iroda szerdán adott egy kisebb tájékoztatást, de gyakorlatilag semmi újat nem mondtak, azon kívül amit eddig is tudtunk: Vick egy kisebb balhéba, nézeteltérésbe keveredett a lövöldözés elõtt néhány perccel.

Éppen ezért a klub továbbra is úgy döntött (és ezt jelezte is a kiadott közleményben), hogy teljes mértékben támogatják Michael Vicket. Fontos lehet ez az irányító és az õt istenítõ szurkolók számára, hiszen korábban felreppentek olyan pletykák, miszerint az Eagles szeretné elcserélné a jelenleg Kevin Kolb cseréjeként játszó Vicket. Az ügyvédi iroda közleményében kiemelten hangsúlyozta, hogy a QB nem volt jelen a lövöldözéskor. A klub egyik embere pedig elmondta, hogy „tisztában vannak és voltak a születésnapi eseményekkel, de szerintük a „nézeteltérés” szó nem pontos szó a történtekre”. Vick egy kicsit biztonságban érezheti így magát, de jó lesz a jövõben meghúznia magát, hiszen az NFL mindenható ura, Roger Goodell fõbiztos látókörébe is bekerült az ügy, és õ is vizsgálódik jelenleg.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások