A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Perfect Look 970*250
Becmol 300×300

HAT NFL CSAPAT, MELY A LEGTÖBBET FEJLÕDÖTT A HOLTSZEZON ALATT – 1. rész

finn wellness 640*360

Fotón: Jason Campbell QB, Oakland Raiders

Nézzük akkor a csapatokat:

Washington Redskins

Legjobb húzások: felbérelték Mike Shanahant vezetõedzõnek (fiát pedig koordinátornak), és Bruce Allent general managernek, a tulajdonos pedig nem jelentett akadályt számukra, elállt az útból és hagyta, hogy a végezzék a dolgukat. Elhozták Donovan McNabbet Philly-bõl, így a csapattal már számolnia kell majd az ellenfélnek is. Jim Haslett átvette a defenzív koordinátor posztot és a csapat átváltott 43-ból 34-be. A támadófalat is befoltozták, két új tackle került az OL-ba: Trent Williams és Jammal Brown.

Hol fognak kikötni a szezon végén: valószínûleg wild-card helyen. Hátráltathatja õket a nem túl jó futójáték és az offenzív fal, mely ugyan jelentõsen erõsödött, de van még mit javítani rajta. És persze ne feledkezzünk meg Albert Hayensworth-rõl, akivel csak a hercehurca megy.

Detroit Lions

Legjobb húzások: a drafton másodikként választhattak, és szerencsére nem baltázták el a döntést: Ndamukong Suh-t, a volt nebraskai defensive tackle-t választották, aki már újoncként jelentõsen javíthatja az Oroszlánok védelmét. Az elsõ kör 30. helyén pedig egy futót (Jahvid Bestet) választottak, aki várhatóan ki fogja venni a részét a támadójátékból, de lehet, hogy visszahordóként is látni fogjuk majd. Megszerezték Tony Scheffler tight endet, valamint a defenzív fel szélére odatették a volt Titánt, Kyle Vanden Bosch-t, aki a passzsiettetésben vállalhat nagy szerepet.

Hol fognak kikötni a szezon végén: nagy reményeket most se fûzzünk hozzájuk. Annak ellenére, hogy szemlátomást javulófélben van a csapat, nem sokat ér egyelõre az NFL legjobbjaival (Packers, Vikings) szemben. Valamint a Bears is jelentõs lépéseket tett a holtszezon alatt.

Oakland Raiders

Legjobb húzások: végre lapátra tették a kolosszális mellényúlásukat, JaMarcus Russellt és behozták a helyére Jason Campbellt, aki korábban a Redskins karmestere volt. Campbell munkásságán az új offenzív koordinátor, Hue Jackson érkezése is javítani fog. A védelemben továbbra is Richard Seymour vállalhat majd nagy szerepet, de az újonc Rolando McClainre is számíthat majd a vezetõség LB poszton. A draft második körében kiválasztott Lamarr Houston, DL sem ártott a csapatnak.

Hol fognak kikötni a szezon végén: éppen lemaradnak a rájátszásról, de a nagy fejlesztéseknek köszönhetõen könnyen a második helyen végezhetik divíziójukban. Ha Campbell azt hozza majd, amit elvárnak tõle, akkor egy év múlva a Raiders komoly ellenfél lehet bárki számára.

Cikkünk folytatása holnap jelenik meg.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások