A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lufi 970*250
acapella 300×300

EDZÕTÁBOR FAVRE-NAK? FELESLEGES!

acapella 640×480

Fotón: Brett Favre QB, Minnesota Vikings

Carter korábban elkapóként játszott már Eagles, Vikings, és Dolphins színeiben, most pedig elemzõként tevékenykedik az ESPN-nél. Ha már volt némi köze a Minnesota Vikings-hoz, õ is kommentálta a Favre-mizériát, konkréten megvédte a nagy öreget. „Az OTA-k és az a sok más dolog nagyon túlértékelt. Tényleg nagyon nehéz eldönteni, hogy ha ezt a játékot fogod játszani, akkor meddig fogod tenni azt. Mindenkinek megvan a maga módszere, hogy hogyan jusson be az NFL-be, de arról senki nem beszél, hogy hogyan lépj ki. Favre egy ritka játékos, hiszen most már nem fiatal, de még mindig képes olyan szinten játszani, mint 15 éve” – mondta Carter. Mikor arról kérdezték, hogy Favre mikor bukkanhat fel végre, készen állva az edzõtáborra, a válasz ez volt: „Kit érdekel? Ha húsz évet lehúzol a Nemzeti Futball Ligában teljesen tisztában vagy vele, hogy mirõl szól egy edzõtábor és hogyan húzz ki még egy szezont. Azt hiszik az emberek, hogy valaki valami újat fog mutatni neki Makatóban?”

Ha ebbõl a megközelítésbõl nézzük, akkor valóban igaza lehet a volt Vikings elkapónak, azonban ne felejtsük el azt, amit õ is említett: Favre már nem fiatal. Ki tudja, hogy milyen formában van az öreg? Lehet, hogy együtt edzett a mostani Raiders irányítóval, és lehet, hogy fõiskolásoknak dobálta a labdát, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szüksége egy kis ritmusváltásra. Lehet jobban tenné, ha mégis inkább részt venne az edzõtáborban.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások