A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Tesa 970*250
Stihl 300*300

EDWARDS-OT ELSÕ SZÁMÚ QB-NEK!

acapella 640×480

Fotón: Trent Edwards QB, Buffalo Bills

Kelly korábban tizenegy szezont játszott végig a Buffalo Bills színeiben, és teljesítményének köszönhetõen bekerült a Dicsõségek Csarnokába is. Kelly-t nem kellett kétszer kérdezni (sõt, valójában egyszer sem), hogy kommentálja a Buffaloban kialakult helyzetet. Mint tudjuk a franchise már évek óta küszködik, nem bír egy elit irányítót találni, aki vállán cipelhetné a csapat támadóegységét. Idén áprilisban Kelly többször is hangot adott véleményének, miszerint a Bills vezetõinek meg kellene fontolnia Tim Tebow draftolását – mint tudjuk ez nem történt meg (a QB helyett egy RB-t, C.J. Spillert választották). A hónap végén indulnak az edzõtáborok, és Kelly ismét elérkezettnek látta az idõt, hogy megossza a világgal véleményét a Trent Edwards, Ryan Fitzpatrick és Brian Brohm hármasról.

„Remélem, hogy Trent lesz a nyerõ. Már jó pár éve ismerem Trentet és szerintem mindenki azt reméli, hogy a srác végre megmutatja mire is képes” – mondta a Hall of Famer. Korábbi kijelentéseinek fényében mindenképpen érdekesnek titulálható a hajdani Bills irányító kijelentése. A 2009-es szezon során még azt nyilatkozta Kelly, hogy ideje lenne a Bills-nek lecserélni Edawrds-ot és más irányító után nézni – most pedig azt mondja, hogy akkor az emberek erõsen félreértették szavait, mert õ úgy értette, hogy a Bills támadóegységében voltak a hibák, nem az irányítóban. Idén Edwards harmadszor kapja meg a lehetõséget a bizonyításra, és ha nem fog jól menni számára ez a szezon sem, akkor valószínûleg a jövõben Kelly ismét javaslatot fog tenni a vezetõség számára, hogy kit kellene elsõ számú irányítónak megtenni. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások