A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Köki 970*250
Finn wellness 300×300

BÛNÖSNEK VALLOTTA MAGÁT A LIONS ELNÖKE

acapella 640×480

Fotón: Tom Lewand elnök, Detroit Lions

Az amerikai joggyakorlatnak köszönhetõen nem kerül börtöne a franchise feje, hanem csak egy hat hónapos próbaidõt és egy 870 dolláros pénzbírságot kapott. A média természetesen egybõl beszélni szeretett volna az Oroszlánok fejével, azonban Lewand nem nagyon kereste a lehetõséget, hogy ez meg is történjen. Az esetet az NFL egyik szóvivõje, Greg Aiello kommentálta: „Az esetet az NFL szabályzatának megfelelõen átvizsgáljuk”.

Lewandot június 25-én tartóztatták le a rend õrei miután látták, hogy gépkocsija szinte cikázva tér át egyik sávból a másikba miután egy bár elõl elindult. A hatóságok szerint az elnök véralkohol szintje 0,21% volt, ami majdnem kétszerese az abban az államban megengedettnek. Lewand azt mondta a rendõröknek, hogy õ csak egy barátot akart felvenni Denton Township városában, ami körülbelül 150 mérföldre (körülbelül 240 km-re) található Detroittól. Természetesen megbukott a szondáztatásnál, az egyenes vonalú egyenletes mozgás sem volt az erõssége, és mikor megkérték, hogy érintse meg az orrát, csak ajáknak alsó részét sikerült elérnie. A vezér késõbb kiadott egy nyilatkozatot, melyben azt állította, hogy „mélyen sajnálja” a dolgot, valamint azt is mondta, hogy éppen kilábalófélben van és mindent megtesz, hogy ez a jövõben ne fordulhasson elõ még egyszer. Arrõl nem adott bõvebb információt, hogy mibõl szeretne éppen kilábalni – írja az nfl.com

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások