A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Henkel 970*250
Lake11-hja-300×300

NÖVELNÉ BIRODALMI HATÁRAIT AZ NFL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Brian Mawhinney

Éppen ezért eddig is rendeztek az államhatárokon túl is játékokat, és igyekeztek minél több szervezetet alapítani az USA-n kívül is. A tojáslabda-játék hódításba lendült Közép-Amerikában, Ázsiában, és az Öreg Kontinensen is (érdekes dolog, hogy Latin-Amerikában nem jött létre komolyabb szervezet eddig). E három régió közül sokáig egyértelmûen Európa volt a fõ célpont, az évek során olyan szervezetek alakultak itt, mint az NFL Europa (melyrõl most már csak múlt idõben beszélhetünk), ahol sok olyan játékos tette próbára magát, akit késõbb az NFL-ben láthattunk viszont. Elég például csak a Carolina Panthers volt irányítójára, Jake Delhomme-ra gondolni, aki jelenleg a Cleveland Browns színeiben vitézkedik.

A nemes cél (és persze nem kis mértékben a pénz) érdekében a játék eljutott a londoni Wembley stadionba is, ahol idén a Denver Broncos és a San Francisco 49ers fogja összemérni erejét. Az európai kontinensen egyre növekvõ népszerûségnek örvend a sportág, így az NFL úgy döntött, hogy addig ütia vasat, amíg meleg és felbérelte Brian Mawhinney-t, aki korábban a Football Liga elnöke volt hét évig. Mivel rengeteg tapasztalatot szerzett a sportban (a „gurulós fajtáról” van szó), nagyon sokat segíthet az NFL International-nek, ahol most különleges tanácsadóként fog tevékenykedni. Fõleg azt remélik Mawhinney-tõl, hogy Angliában fogja tovább növelni az amerikai futball népszerûségét és rajongótáborát.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások